국민청원 및 제안

음주감형법 폐지, 사형법 안되면 무기징역이라도 해주세요

참여인원 : [ 11명 ]

인권/성평등

2018-01-14

2018-02-13

4. 브리핑

청원개요

사형법이 인권문제때문에 적용되기 어렵다면 적어도 조두순 성폭행 사건 무기징역이라도 해주세요
음주를 했다고 성폭행한 사실이 실수라고 볼 수 없다고 생각해요

청원동의 11

• kakao - ***

동의합니다 단 한사람 그것도 어린아이를 성폭행해서 아이에게 상처를 입힌 사람 때문에 국민모두가 두려움에 떨고 있습니다 또한 만약 조두순이 사는동네에 사는 사람들은 더욱 두렵겠지요 부모님들은 아이가 밖에 나가는것 조차 두려워 아이를 마음놓고 학교&학원&놀이터 등에 내보낼수없는 상황이 생기게 될것입니다 그리고 국민들도 이런데 이미 한차례 폭행을 당한 나영이는 나영이는 어쩔거 같습니까?나영이와 모든국민들을 위해서라도 조두순을 다시 법정에 세워 무기징역이라는 벌을 내려주세요.

동의합니다!!

동의합니다

I'm chinese and I am aware of the tragedy via the movie 《소원》. When I was watching the movie, I was very sad, very angry for the tragedy and I wished her have a happy life in her rest of life. I knew the news from the chinese media that the flagitious beast 조두순 will be released in 2020 and many koreans were presenting a petition to the government. I think I should also do something for it. Unfortunately, chinese are not convenient to surf the foreign website, so when I found out the website the petition had been completed. Although the number of the people presenting the petition has been over 600000, it seems that 조두순 will still be released. What a pity! I even want to go to Korea to kill 조두순! You beast take what a pain to the little girl! And you're only in jail 12 years? Why this guy cannot get his due punishment? If the government can't bring justice then we can only fight for it by ourselves.

동의합니다

술 판매 폐쇄 가즈아~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ㅋ

남북정상회담

한국 경제의 다양한 얼굴